PROMET d.o.o. Požega


Proizvodnja   Trgovina   Prijevoz   Građenje

ZAPOČNIMO!
O NAMA

Tvrtka PROMET d.o.o. za trgovinu, prijevoz, građenje i usluge posluje od 1990. godine.


Unutar naše tvrtke posluju odjeli građevina, prijevoz, trgovina, mehanička radionica, asfaltna baza, betonara i armiračnica. Za detaljnije informacije o svakom odjelu odaberite odgovarajuću ikonu, a ukoliko nas želite kontaktirati kliknite ovdje ili nam pošaljite mail na promet@promet.hr. Pozivamo Vas da pogledate i poslušate video o nama. Uvijek nas naravno možete i nazvati na 034/274-033, ili nas osobno posjetiti u Industrijskoj 28 u Požegi gdje se nalazi naše sjedište.
GRAĐENJE
[metaslider id=80]
Veliki broj uspješnih projekata pokazuje kako smo u mogućnosti u cijelosti odraditi i najzahtjevnije zadaće. Sustavom ključ u ruke, od temelja do završnih radova, naš odjel građenja nadopunjuje se odjelima proizvodnje stolarije, betona, staklarske, bravarske i limarske radionice te armiračnice. Osim visokogradnje naša tvrtka posjeduje i asfaltnu bazu te smo sve više prisutni i na projektima izgradnje prometnica.
Posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju, kako za visokogradnju tako i za niskogradnju, a naša najveća vrijednost je u stručnim i odgovornim ljudima u čiju izobrazbu za rad sa najmodernijim materijalima i sredstvima tvrtka stalno ulaže.

Kontakti:

Branko Šutalo - 098/256-352

Milan Šutalo - 098/185-9152

Miro Zekić - 098/468-900


PRIJEVOZ

Prijevoz


Kontakti:

Marina Šutalo - 098/306-904

Tomislav Ećimović - 099/755-55-64

kiperi@promet.hr

    Uslugu prijevoza robe smo tehnički i tehnološki razvili i prilagodili najnovijim zahtjevima tuzemnog transporta.


    Prevozimo sve vrste rasutih tereta poput kamena, pijeska, cementa, vapna, paletiziranu robu, radne strojeve te sve ostale vrste tereta po potrebi.


    Naša su vozila često na terenu diljem regije pa je putem našeg dispečera moguće dogovoriti usputni prijevoz po znatno povoljnijim cijenama.
TRGOVINA

Odjel trgovine sadrži veleprodaju & maloprodaju građevinskog materijala, stakla & IZO stakla, PVC & ALU stolarije, vodovodno-kanalizacijskog materijala, elektro materijala, autodijelova te betona i asfalta.

Na lokaciji našeg sjedišta u Industrijskoj 28 u Požegi možete pronaći :

 • Građevinski materijal
 • Staklo i IZO staklo
 • PVC & ALU stolarija
 • Beton i asfalt
 • Armiračke proizvode

 

Kontakti:

Ankica Lončarević - 034/274-135

Željko Horvat - 098/468-908

veleprodaja@promet.hr

 

U sklopu mehaničke radionice, u Industrijskoj 28 u Požegi
možete pronaći trgovinu guma i dijelova za :

 • Osobne automobile
 • Kamione i tegljače
 • Kombije i mala gospodarska vozila
 • Radne strojeve

Kontakti:

Elvin Redžepović - 034/271-743

fax - 034/312-841

mob - 098/468-904

radiona@promet.hr

 

 

Uslužna radnja za staklo te izložbeni salon PVC stolarije nalazi se u Cirakijevoj 6 u Požegi:

 • Sve usluge vezane uz staklo i izo staklo
 • Obnova prozora, vrata, izloga
 • Uramljivanje slika
 • Popravci na terenu

 

 

Kontakti:

Drago Kelemović - 098/982-7479

Zlatko Turić - 098/468-905

 

 

U izvojenom pogonu na adresi Matice Hrvatske 20 u Požegi možete pronaći:

 • Vodovodno-kanalizacijski materijal
 • Oprema za kupaonice i toalete
 • Boje i lakove
 • Elektro-materijal, lusteri
 • Razni alati i priručni pribor

Kontakti:

Luka Šakić - 098/840-437

Davor Morvaj - 098/982-7477

Željko Bajt - 098/247-991

Goran Kljajić - 034/274-306

prodavaonica2@promet.hr

 

 

Osim prodaje izvršavamo i sve instalaterske i ugradbene radove za vodovod, grijanje, kanalizaciju i plin. Također obavljamo strojna bušenja promjera od 50 do 250 mm, odštopavanje kanalizacije, solarne instalacije, izradu i postavljanje građevinske limarije, razne vrste čeličnih krovnih oplata, te sve vrste strojarskih instalacija.


Kontakt:

Mile Stipić - 098/468-927

stipic@promet.hr

 
PVC & ALU

Odjel proizvodnje i ugradnje PVC, ALU i drvne stolarije nalazi se u Industrijskoj 28 u Požegi.

PVC ulazna vrata

Kvaliteta oplemenjena ljepotom. Ulazna vrata moraju nuditi posebnu mjeru sigurnosti. Prema kriminalističkoj statistici 40% svih provalnika pri provalama okoristi se nedovoljno osiguranim ulaznim vratima. S nama biste trebali odrediti svoja ulazna vrata – izgled i sigurnosnu opremljenost, radi vaše osobne sigurnosti. Savjetovat ćemo vas o tehnici zaključavanja i okovu, o posebnom ostakljivanju i ostalim protuprovalnim mjerama. Promet d.o.o. ulazna vrata već su serijski izričito sigurna i stabilna. Tako su npr. čelična ojačanja u kutovima zbog specijalno zavarenog dijela ekstremno spojena. Na taj način zadovoljavamo i posebno visoke zahtjeve (npr. u više obiteljskim kućama ili zgradama). Odlučujuća za vašu sigurnost je naposljetku i stručna proizvodnja i montaža vratnih sistema.


Harmo vrata

Harmonika vrata odlično su rješenje za brzo i jednostavno pregrađivanje poslovnih i stambenih prostora.

PVC prozori i balkonska vrata

Prozori od umjetne mase čine život lakšim. Prozori su jednostavno tu. Oni su jedan toliko običan dio naše svakodnevnice da ih jedva primjećujemo Jer – uglavnom gledamo kroz njih, a ne u njih. Kad pogledamo kroz prozor misli nam odlutaju. Vidimo drvo pred našom kućom, ulicu, vrt. Vidimo kada krošnje mijenjaju svoju boju, kada u proljeće priroda ponovno počne disati. Vidimo kako ljudi dolaze i odlaze i što se događa u susjedstvu. Naš pogled prema van uokviren je prozorom. Možda tek zimi, dok vani sve škripi od hladnoće, a mi uživamo u šalici toplog čaja, postajemo svjesni doprinosa prozora ugođaju naše udobnosti. Tada uživamo u pogledu u kristalnu zimsku panoramu – i u ugodnoj toplini našeg doma.


Zimski vrtovi

Vaša oaza mira. Naši zimski vrtovi vam pružaju ugodu i užitak. Nudimo vam zimske vrtove raznih veličina i oblika koji se mogu harmonično uklopiti u svaki objekt i stvoriti ekskluzivan i vrlo ugodan životni prostor. PROMET je u mogućnosti vaše želje pretvoriti u stvarnost.

ROLETE

Rolete – praktične i komforne. Uz pomoć suvremenih roletnih sistema moguće je po želji regulirati osvjetljenje u prostoriji – od lakog zatamnjenja do potpunog zamračenja. Zavisno od jačine sunčevog svjetla i o tome, koliko svjetla u pojedinom trenutku želimo u našoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. Različite mogućnosti pokretanja roleta jamče u svakom slučaju najveći komfor pri upotrebi.


Klizne stijene

Klizna vrata iz Veka profila su provjereno rješenje za velike i time teške staklene površine. Za dugogodišnje besprijekorno korištenje primjenjuju se profili jakih stijenki, sa više komora i čeličnim ojačanjem, zbog čega je njihova stalnost zajamčena! Zahvaljujući svojoj visokoj stabilnosti – također i u kritičnom srednjem području, radi specijalnog sistema brtvljenja, Veka klizna vrata iznimno štite od vjetra i kiše. Termički razdvojene podne lajsne brinu za perfektnu toplinsku izolaciju i osjetno povisuju životni komfor.

 

Kontakt:

Dario Dostal - 098/468-915

alu.stolarija@promet.hr

 

 

 

 MEHANIČKA RADIONICA

Brzi servis

Vulkanizacija

Optika

Autopraonica

- SERVISIRANJE, ODRŽAVANJE I POPRAVAK SVIH VRSTA OSOBNIH, TERETNIH VOZILA I RADNIH STROJEVA

- NABAVA I PRODAJA REZERVNIH DIJELOVA ZA OSOBNOG I TERETNOG PROGRAMA TE RADNIH STROJEVA

- PRODAJA ULJA, ANTIFRIZA, GUMA, AKUMULATORA, ALATA I VIJČANE ROBE

- IZRADA HIDRAULIČNIH I OSTALIH VRSTA CRIJEVA PO UZORKU

- AUTOPRAONICA ZA OSOBNA I GOSPODARSKA VOZILA

- USLUGE VULKANIZERSKE RADIONICE

- USLUGE AUTOLIMARSKE RADIONICE

- USLUGE TOKARENJA

Kontakti:

Branko Šutalo - 098/256-352

Elvin Redžepović - 098/468-904

tel - 034/271-743

fax - 034/312-841

radiona@promet.hr
ASFALTNA BAZA
Asfaltna baza je smještena u Velikoj kod Požege. Na toj proizvodnoj liniji proizvodimo desetak vrsta asflatne mase za koju imamo certificirane recepture i stalnu kontrolu kvalitete. Većinu proizvedenog asfalta plasiramo na tržište zajedno sa uslugom ugradnje, kao gotov proizvod, dok samo manji dio prodajemo kao materijal koji kupac sam ugrađuje.
Pružamo usluge asfaltiranja svi vrsta prometnih površina od lakih do teških opterećenja prometnica, državnih i lokalnih cesta, parkinga , te pješačkih i biciklističkih staza, te sve vrste igrališta, parkova i ostalih prometnica, asfaltiranje pristupnih poslovnih dvorišta tvornica, škola, bolnica i ostalih objekata, asfaltiranja manjih dvorišta i poslovnih zona privatnih korisnika.

Kontakt:

Milan Šutalo - 098/185-9152

promet@promet.hr
BETONARA & ARMIRAČNICA
Betonara se nalazi unutar našeg poslovnog kruga u Industrijskoj 28 u Požegi. Proizvođač ovog u potpunosti automatiziranog postrojenja je talijanska tvrtka SYMEM. S kapacitetom mješalice od jednog kubnog metra u mogućnosti smo isporučiti 30 kubnih metara betona na sat. Betonom opskrbljujemo mnoge male i srednje građevinske tvrtke te građane. Također posjedujemo vozni park od četiri mikser kamiona i jedne pumpe, te je moguće izvršiti i dovoz betona na vašu lokaciju.

Kontakti:

Milan Šutalo - 098/185-9152

Mario Čačić - 098/468-903

betonara@promet.hr
U armiračnici, smještenoj u blizini betonare, vršimo proizvodnju tregera, potpornika, te razne kupcima prilagođene armaturne proizvode, kao i rad na terenu.

- sječenje, motanje i vezanje svih vrsta građevinskih armatura
- proizvodnja betonskih elemenata prema potrebama investitora
- proizvodnja vodomjernih i kanalizacijskih okna
- proizvodnja betonskih poklopaca za okna
- proizvodnja betonskih sendvič zidova, betonskih ploča
- proizvodnja betonskih potpornih zidova

Kontakti:

Branko Šutalo - 098/256-352

Željko Horvat - 098/468-908

zhorvat@promet.hr

KONTAKTIRAJTE NAS